Team X3 Capital A/S

Løbsberetninger

Vækkeuret ringede, det var mørkt og koldt, men op og afsted, weekendens højdepunkt Yeti Adventure Challenge Silkeborg skulle gennemføres!

Vi ramte Silkeborg lidt før kl. 7, og kørte straks ned og tjekkede ind. Spændingen bredte sig, og det var tydeligt det ikke kun var hos os.

Starten gik, og et start loop med o-løb skulle sprede feltet, vi skulle ud og finde 20 poster med numre på og finde summen for at modtage næste kort. Vi tog posterne så vi skulle slutte af med at skulle ud efter de sidste 2 poster i Slynget.
Da vi havde fået alle numrene, begyndte vi og fumle med matematikken 😉 , Det var bestemt ikke nemt og regne under pres og med høj puls. Men i andet forsøg fik vi regnet rigtigt, og kunne få skiftet så vi var klar til MTB-O.
Vi kom godt afsted på cyklerne, og fandt et tempo der passede holdet rigtig godt, dette var en af de ting vi var meget spændte på, da en af os kom med på et afbud i sidste øjeblik og vi ikke kendte hinandens kompetencer super godt. Halvvejs ude på cyklerne røg vi i punktering, så kunne vi få fyldt depoterne lidt, mens vi skiftes til at skifte slange. Nødder, flæskesvær og andet godt blev nydt mens vi så mange hold suse forbi.
Vi kom på cyklerne igen, og resten af cykeldelen kørte super godt. Kort inden første stjernecentrum kunne vi pludselig se 3 andre hold, vi satte farten op, for ikke og skulle stå i kø i stjernecentrum og vi fik overhalet de andre hold.

Her skulle vi ud på kanosejlads og bike n’ run, vi lagde ud med kano, vi slæbte kanoen ned mod første post hvor vi skulle have kanoerne i vandet. I vores iver for at få hentet lidt af den tabte tid fra punktering, glemte vi og klippe første post, og måtte derfor tilbage og klippe. Resten af kanoturen gik perfekt, og vi fik klippet sidste post og slæbt kanoen retur.
Så skulle vi ud på bike n’ run. De første 5 poster havde vi cyklen med rundt, derefter skulle vi fortsætte til bens alle mand, men stadig have cykelhjelm med, da vi skulle ned i bunkere. Vi skulle også have stearinlys og tændstikker med, så vi kunne navigere nede i de mørke bunkere. Vi kom tilbage til cyklen og fortsatte med 2 mand løbende og en på cykel. Da vi kom tilbage til stjernecentrum skulle vi cykle af tvungen rute videre til næste stjernecentrum.
Her skulle vi først ud på en reb opgave, her skulle vi 2 mand balancere over Gudenåen på 2 reb, et til at gå på og et til støtte til armene. Hurtigt var det overstået og vi blev sendt videre på svømmeforhindringsbanen.
På svømmeforhindringsbanen skulle vi over og under platforme ude i vandet. Vi fik hjulpet hinanden godt igennem og kunne nu komme ud på sidste opgave, O-løb.

Trætheden begyndte og melde sig, men vi supplerede hinanden godt og kom igennem den første del rigtig fint, på den sidste del af ruten bøvlede vi med 2 poster vi ikke rigtig kunne finde, trætheden og dårlige navigations kundskaber er ikke nødvendigvis en super god kombination J
Vi nærmede os mål, og manglede nu kun 2 poster, den første lå dog oppe på Dronningestolen, vi kravlede op og begav os mod sidste post.
Ved sidste post skulle vi alle 3 på skift rappelle ned fra den gamle jernbanebro, da dette var overstået fik vi det sidste klip og kunne nu rende mod mål på papirfabrikken. Vi kom i mål og var alle enige om at vi havde haft en helt kanon dag.
Igen i år har i arrangeret et vildt godt Adventure race, og vi ses helt sikkert næste år! J