.

 

FIGHTER!

Et oplevelsesløb du aldrig glemmer

Lørdag den 31. august 2024

Fighter er for alle, der kan løbe eller gå 10 km og cykle 20 km.

Er du en rigtig Fighter, får du til Nordisk Adventure Challenge muligheden for en unik oplevelse, hvor du kan prøve kræfter med sjove discipliner, som rapelling, klatring, vandaktiviteter, mountainbike og o-løb i skov og by.

Meget mere vil vi ikke fortælle, for det sjove ved hele løbet er at du ikke kender ruten og aktiviteterne på forhånd. 

Deltag som hold
Man deltager på hold á 2-3 personer, så tag fat i to af dine friskeste venner, kolleger eller familiemedlemmer og tag udfordringen op til Danmarks største og fedeste adventurerace.

Ruten
Ruten er lagt med henblik på, at det skal være et anderledes, underholdende og spændende løb lige midt i Silkeborgs natur. Ruten er opbygget som et stjerneløb. Undervejs i løbet bevæger holdene sig igennem forskellige discipliner og bliver udfordret sammen.

Ruten er lavet så den både er egnet til dem, som gerne vil give den gas og kæmpe om placeringer, men også til dem, der bare ønsker sig en hyggelig aktiv dag med familie eller kolleger.

Holdet kan selv styre hårdheden af løbet. Man kan fx vælge at gå i stedet for at løbe på orienterings løbet – hvilket af og til kan være en god beslutning, når man skal finde vej samtidig 😉 Tidsrammen er lagt så der er plads til at de fleste kan nå hele banen også selv om de tager en lille pause i ny og næ.

Hvornår
Starten går lørdag den 31. august 2024. Hurtigste hold forventes at være i mål efter 3,5-4 timer. Max tid for gennemførelse er 8 timer. Lad ikke tiden skræmme dig, der er også indlagt tid til masser af grin.

Udstyr
I store træk kræver deltagelse på Fighter-distancen at du har et par løbesko, en cykel (vi anbefaler en mountainbike, da der indgår grusveje), en hjelm, en god stor madpakke og en masse godt humør. Udstyr til special aktiviteter stilles gratis til rådighed på løbsdagen. Husk at holde dig opdateret på obligatorisk udstyr under fanen Udstyr.

Tilmelding og pris

Pris pr hold: 

Til og med 1. april 2023: 1050 kr 

Til og med 1. juli 2023: 1250 kr 

Efter 1. juli 2023: 1500 kr

Tilmeldingen lukker 19. august 2023.

Tilmelding foregår via Dansk Adventure Race Union.

 

RUTESKITSE FOR 2023 – tilsvarende ruteskitse for 2024 kommer senere: