Team FB Hyggesport

Da konditionen absolut ikke længere er, hvad den har været (jeg skyder skylden på en graviditet og min nu 13 måneder gamle datter. Jeg ved ikke hvilken undskyldning mine to makkere har), havde vi i år valgt børne-distancen, Fighter.

Vores hold bestod af mig, Astrid, 33 år, Ken, 38 år og Jakob, 36 år.

Og det var sjovt! Selvom det slet ikke kan sammenlignes med challenge-distancen, som vi oprindeligt havde planlagt (og som vi vistnok kørte for to år siden, da det hed “SOK Multisport Challenge”) så var det alligevel nok til, at vi fik lidt sved på panden og fik lov at snuse til adventure-race.
Jakob er i øvrigt “ny” i gamet – han har været med os/mig ude at race tre-fire gange, så jeg ville også sikre mig, at han ikke bliver skræmt, inden jeg kaster ham ud i +100 km og 16 timer 😛
(Jeg er nemlig desværre velsignet med en flok dovne venner, som synes, at det er åndssvagt både at løbe, cykle og klatre, så de få, der viser interesse, bliver behandlet pænt 😛 )

Det var sjove, afvekslende og udfordrende opgaver, som man ellers ikke kan få lov til – eller, det ved jeg jo egentlig ikke om man kan, jeg er jo ikke lokal, men jeg forestiller mig ikke, at hotellet bryder sig om, at man klatrer på deres væg til dagligt, eller at man smider en gummibåd i vandet midt i byen 😛
I virkeligheden egner vi os slet ikke til at køre adventurerace. Jakob er højdeskræk, Ken er (siger han selv) gammel og ude af form, og jeg svømmer som en sten.. altså bedst på bunden!

Men det var dejligt vejr, vi klarede det hele, og der var masser af lækker og dejlig mad i målet (ja, det sætter vi stor pris på, for forrige år kom vi absolut sidst i mål, og så havde alle de andre spist op 😛 )

Vi kommer stensikkert igen – forhåbentlig er kondien blevet bedre, så vi kan deltage på challenge-distancen næste gang!

Med venlig hilsen

Astrid Bigum Kristensen
Team FB Hyggesport