FIGHTER!

Et oplevelsesløb du aldrig glemmer

Lørdag den 2. september 2023

Er du en rigtig Fighter, får du til Nordisk Adventure Challenge muligheden for en unik oplevelse, hvor du kan prøve kræfter med sjove discipliner, som rapelling, klatring, vandaktiviteter, mountainbike og o-løb rundt i byens gågader og butikker. Mere vil vi ikke fortælle, for det sjove ved hele løbet er at du ikke kender ruten og aktiviteterne på forhånd. Men vi garanterer at alle som kan gå/løbe 10 km og cykle 20 km kan være med, og får en sjov oplevelse.

Deltag som hold
Man deltager på hold á tre personer, så saml to af dine bedste venner og tag udfordringen op til Danmarks største og fedeste adventure race.

Ruten
Ruten er lagt med henblik på, at det skal være et anderledes, underholdende og spændende løb lige midt i Silkeborgs by og natur. Opbygning bliver et stjerneløb med udgangspunkt omkring Silkeborg, hvor der afholdes Outdoor festival samtidig. Undervejs i løbet bevæger holdene sig igennem forskellige discipliner, prøver noget nyt og oplever det hele sammen.

Ruten er lavet så den både er egnet til dem, som gerne vil give den gas og kæmpe om placeringer, men også til dem, der bare ønsker sig en hyggelig aktiv dag med familie eller kolleger. Mange vælger at gå i stedet for at løbe på fx orienterings løbet, hvilket af og til kan være en god beslutning, når man skal finde vej samtidig. Tidsrammen er lagt så der er plads til at de fleste kan nå hele banen også selv om de tager en lille pause i ny og næ.

Nedenfor finder du en skematisk oversigt over ruten 2022. Der kommer en 2023 version senest et par uger inden løbet, men konceptet med stjernen bliver det samme.

Hvornår
Starten går lørdag den 2. september. Hurtigste hold forventes at være i mål efter 3,5-4 timer. Max tid for gennemførelse er 8 timer. Lad ikke tiden skræmme dig, der er også indlagt tid til masser af grin.

Udstyr
I store træk kræver deltagelse på Fighter-distancen at du har et par løbesko, en cykel (mountainbike er rarest da der indgår grusveje – en sådan kan evt lejes hos diverse cykelhandlere), en hjelm, en god stor madpakke og en masse godt humør. Udstyr til special aktiviteter stilles gratis til rådighed på løbsdagen. Husk at holde dig opdateret på obligatorisk udstyr under fanen Udstyr.

Tilmelding og pris

Pris pr hold: 

Til og med 15. marts 2023: 1190 kr 

Til og med 1. juli 2023: 1450 kr 

Efter 1. juli 2023: 1700 kr

Tilmeldingen lukker 19. august 2023.

Tilmelding foregår via Dansk Adventure Race Union.

NEDENSTÅENDE RUTESKITSE ER FRA 2022:

 

Oversigt over ruten til NACS Fighter 2022