FIGHTER!

Et oplevelsesløb du aldrig glemmer

Lørdag den 3. september 2022

Er du en rigtig fighter, får du til Nordisk Adventure Challenge muligheden for en unik oplevelse, hvor du kan prøve kræfter med sjove discipliner, som rapelling, klatring, vandaktiviteter, mountainbike og o-løb rundt i byens gågader og butikker. Mere vil vi ikke fortælle, for det sjove ved hele løbet er at du ikke kender ruten og aktiviteterne på forhånd. Men vi garanterer at alle som kan gå/løbe 10 km og cykle 20 km kan være med, og får en sjov oplevelse.

Deltag som hold
Man deltager på hold á tre personer, så saml to af dine bedste venner og tag udfordringen op til

Danmarks største og fedeste adventure race.

Ruten
Ruten er lagt med henblik på, at det skal være et anderledes, underholdende og spændende løb lige midt i Silkeborg by. Opbygning bliver et stjerneløb med udgangspunkt omkring midtbyen af Silkeborg, hvor der afholdes Outdoor festival samtidig. Undervejs i løbet bevæger holdene sig igennem forskellige discipliner, prøver noget nyt og oplever det hele sammen.

Ruten er lavet så den både er egnet til dem, som gerne vil give den gas og kæmpe om placeringer, men også til dem, der bare ønsker sig en hyggelig aktiv dag med familie eller kolleger. Mange vælger at gå i stedet for at løbe på fx orienterings løbet, hvilket af og til kan være en god beslutning, når man skal finde vej samtidig. Tidsrammen er lagt så der er plads til at de fleste kan nå hele banen også selv om de tager en lille pause i ny og næ.

Nederst på siden ses en oversigt over ruten i 2021. Der kommer en tilsvarende oversigt for 2022, når vi nærmer os løbsdagen. 

Hvornår
Starten går lørdag den 3. september om formiddagen. Hurtigste hold forventes at være i mål efter 4 timer. Max tid for gennemførelse er 8 timer. Lad ikke tiden skræmme dig, der er også indlagt tid til masser af grin.

Udstyr
I store træk kræver deltagelse på Fighter-distancen at du har et par løbesko, en mountainbike (kan lejes hos diverse cykelhandlere), en hjelm, en god stor madpakke og en masse godt humør. Udstyr til special aktiviteter stilles gratis til rådighed på løbsdagen. Husk at holde dig opdateret på obligatorisk udstyr under fanen Udstyr.

Tilmelding og pris

Pris pr hold:

Til og med 13. juni 2022: 1200 kr.

Efter 13. juni 2022: 1500 kr.

Tilmelding foregår via Dansk Adventure Race Union.